Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Hans

Sider: [1]
1
Generel Diskussion / Skal vi nedlægge dette Forum?
« Dato: 16. April 2019 kl:06:34 »
Hej alle

Skal vi nedlægge dette Forum eller skal vi bevare det ?

Det ser ikke ud til at blive brugt mere.

2
Hvis der er nogen her på sitet der bruger My Heritage så skift jeres password.

Den 26. oktober 2017 blev hashede kodeord og e-mailadresser på 92 mio. My Heritage-brugere lækket. Firmaet opdagede først lækagen 4. juni 201, efter en sikkerhedsforsker henvendte sig til firmaet med detaljer om de lækkede mails.

Det skriver Ars Technica

My Heritage specialiserer sig i slægtsforskning og tilbyder enorme databaser til slægtsforskning, samt DNA-test som man kan bruge til at lære mere om sit genetiske ophav.

Firmaet har ikke kunnet svare på, hvordan lækagen er opstået, men ifølge Rafi Mendelsohn, PR-chef for MyHeritage, forventer My Heritage, at de vil være kommet til bunds i problemet i løbet af et par dage.

My Heritage har hashed alle kodeord og gemte ikke kodeord i klartekst; altså er det ikke sikkert, at kodeordene er tilgængelige for en eventuel hacker. Det anbefales alligevel, at man opdaterer sit kodeord for en sikkerheds skyld.

3
Efterlysninger / Billeder efterlyses
« Dato: 14. August 2013 kl:12:48 »
Hej Alle

Er der nogen her i forumet  som har fotografier af gamle køretøjer, så låner Bornholms Motorveteraner gerne til vores samling. De får deres fotografier igen efter at vi har scannet dem.

Bornholms Motorveteraner kan kontaktes på Email: allan.hansen@bornholmsmotorveteraner.dk


4
Efterlysninger / Billeder af bornholmske gårde
« Dato: 28. Marts 2013 kl:10:35 »
Hej alle

Hvis der er medlemmer af denne side, som ligger inde med billeder af Bornholmske gårde, som i vil dele dem med BSLF, til den nye gårdregister, som er ved at blive lavet vil foreningen gerne modtage disse.
Hvis de ligger scannet i god kvalitet kan disse sendes pr. e-mail ellers modtages også pr. post men vi kan ikke love at sende dem retur.

Følgende oplysninger bedes følge med omkring billederne: Sogn, gårdnavn evt. tidsperiode hvis det kan oplyses.

Billederne sendes fm@bslf.dk eller Susanne Ressel, Dampmøllegade 11, 3700 Rønne,


Mvh.
Susanne Ressel

5
Generel Diskussion / Kære Medlemmer
« Dato: 23. Marts 2013 kl:10:07 »
Så har vi den spæde start på foreningens forum

Jeg håber i vil tage godt imod dette nye tilbud, mit håb er at der vil kommer mange medlemmer og ikke medlemmer i vores nye forum i fremtiden og bidrage med indlæg og svar.

En stor tak til Søren fra Borndata for god rådgivning og hjælp med at opsætte dette forum.
 
Formand
Hans Ressel

6
Læs dette først / Regler for brug af forumet
« Dato: 22. Marts 2013 kl:14:03 »
Regler for brug af forumet
Velkommen som bruger på Bornholms Slægts- og Lokalhistoriske Forening forum.
Du bør kende vores regler, før du skriver i dette forum.

Formål med forum
Forum er et sted, hvor du kan stille og besvare spørgsmål om slægtsforskning og emner i relation til slægtsforskning.

Opret dig som bruger og log ind
Vil du deltage i debatten, skal du oprette dig som bruger først. Det gør du ved at klikke på "Ny bruger" øverst til højre på siden.

Dine indlæg kan læses i mange år
Når du skriver et indlæg i vores forum, bør du tænke over, at det kan læses mange år ud i fremtiden. Så skriv ikke noget, du fortryder i morgen eller om 10 år. Formålet med forummet er, at nuværende og kommende slægtsforskere skal kunne finde frem til de gamle indlæg og de mange guldkorn.

Du må ikke kopiere andres tekster ind i forum
Du må gerne henvise til andre kilder og citere fra tekster, men du må ikke kopiere en fuld tekst, som du ikke har ophavsret til, ind i forum. Husk at oplyse om kilden ved citater.

Søg, før du spørger
Inden du stiller et spørgsmål om et specifikt emne eller en funktion, anbefaler vi, at du søger i forum med den blå knap ’Søg’ øverst til venstre.

Stil kun et spørgsmål ad gangen
Hvis du har flere spørgsmål, bør du oprette et indlæg for hvert spørgsmål. Det gør det både nemmere for dig at skrive en god og dækkende overskrift til dit indlæg og nemmere for den, der svarer.

Hvis der er familiemæssig sammenhæng mellem to eller flere tråde, du opretter, vil det lette arbejdet for dem, der skal hjælpe dig, hvis du husker at krydshenvise mellem trådene.

Vælg den rigtige forumgruppe
Sørg for at oprette dit indlæg i den rigtige forumgruppe. På den måde er svartiden kortere og du henvender dig til den rigtige målgruppe.

Opret kun dit indlæg en gang
Skriv ikke det samme indlæg i flere forumgrupper. Det gør forummet uoverskueligt og rodet.

Ingen spam, tak!
Du må ikke sende uopfordrede tilbud eller reklamer, hverken til andre brugeres mailadresser eller som private beskeder i forum. Det er ulovligt og betyder ekskludering fra forum. Annoncering for produkter eller arrangementer hører ikke hjemme i forum og vil blive fjernet.

Opfør dig ordentligt
Det skal være rart at færdes i forum, så hold en god tone. Vi accepterer ikke personlige angreb, bandeord og lignende, men det er selvfølgelig tilladt at give udtryk for sine holdninger, så længe det sker på en sober måde.

Giv andre hjælp
Din viden om og erfaring med slægtsforskning er vigtig for andre medlemmer og brugere. Del din viden i forum ved at besvare spørgsmål, og hjælp andre til at komme videre. Dine svar vil inspirere andre til at deltage aktivt i forum.

Moderator
Oplagt fejlagtige indlæg eller indlæg, der strider mod reglerne, vil blive slettet af forums moderator. Det sker normalt uden at du underrettes. Du kan gøre indsigelse ved at sende en e-mail til moderator.

Karantæne
Ved gentagne brud på vores regler, vil moderator sende en advarsel til dig. Ignoreres denne advarsel eller gentages etikette-brud, kan moderator give en karantæne i en periode, hvor du ikke kan skrive i forum.

Anmeld anstødeligt indhold
Finder du indlæg, der ikke opfylder forums regler, kan du "Rapportér til moderator" nederst til højre

Sider: [1]