Forfatter Emne: Regler for brug af forumet  (Læst 6347 gange)

Hans

  • Administrator
  • Jr. Member
  • *****
  • Indlæg: 55
    • Vis profil
    • Familien Ressel slægts sider
Regler for brug af forumet
« Dato: 22. Marts 2013 kl:14:03 »
Regler for brug af forumet
Velkommen som bruger på Bornholms Slægts- og Lokalhistoriske Forening forum.
Du bør kende vores regler, før du skriver i dette forum.

Formål med forum
Forum er et sted, hvor du kan stille og besvare spørgsmål om slægtsforskning og emner i relation til slægtsforskning.

Opret dig som bruger og log ind
Vil du deltage i debatten, skal du oprette dig som bruger først. Det gør du ved at klikke på "Ny bruger" øverst til højre på siden.

Dine indlæg kan læses i mange år
Når du skriver et indlæg i vores forum, bør du tænke over, at det kan læses mange år ud i fremtiden. Så skriv ikke noget, du fortryder i morgen eller om 10 år. Formålet med forummet er, at nuværende og kommende slægtsforskere skal kunne finde frem til de gamle indlæg og de mange guldkorn.

Du må ikke kopiere andres tekster ind i forum
Du må gerne henvise til andre kilder og citere fra tekster, men du må ikke kopiere en fuld tekst, som du ikke har ophavsret til, ind i forum. Husk at oplyse om kilden ved citater.

Søg, før du spørger
Inden du stiller et spørgsmål om et specifikt emne eller en funktion, anbefaler vi, at du søger i forum med den blå knap ’Søg’ øverst til venstre.

Stil kun et spørgsmål ad gangen
Hvis du har flere spørgsmål, bør du oprette et indlæg for hvert spørgsmål. Det gør det både nemmere for dig at skrive en god og dækkende overskrift til dit indlæg og nemmere for den, der svarer.

Hvis der er familiemæssig sammenhæng mellem to eller flere tråde, du opretter, vil det lette arbejdet for dem, der skal hjælpe dig, hvis du husker at krydshenvise mellem trådene.

Vælg den rigtige forumgruppe
Sørg for at oprette dit indlæg i den rigtige forumgruppe. På den måde er svartiden kortere og du henvender dig til den rigtige målgruppe.

Opret kun dit indlæg en gang
Skriv ikke det samme indlæg i flere forumgrupper. Det gør forummet uoverskueligt og rodet.

Ingen spam, tak!
Du må ikke sende uopfordrede tilbud eller reklamer, hverken til andre brugeres mailadresser eller som private beskeder i forum. Det er ulovligt og betyder ekskludering fra forum. Annoncering for produkter eller arrangementer hører ikke hjemme i forum og vil blive fjernet.

Opfør dig ordentligt
Det skal være rart at færdes i forum, så hold en god tone. Vi accepterer ikke personlige angreb, bandeord og lignende, men det er selvfølgelig tilladt at give udtryk for sine holdninger, så længe det sker på en sober måde.

Giv andre hjælp
Din viden om og erfaring med slægtsforskning er vigtig for andre medlemmer og brugere. Del din viden i forum ved at besvare spørgsmål, og hjælp andre til at komme videre. Dine svar vil inspirere andre til at deltage aktivt i forum.

Moderator
Oplagt fejlagtige indlæg eller indlæg, der strider mod reglerne, vil blive slettet af forums moderator. Det sker normalt uden at du underrettes. Du kan gøre indsigelse ved at sende en e-mail til moderator.

Karantæne
Ved gentagne brud på vores regler, vil moderator sende en advarsel til dig. Ignoreres denne advarsel eller gentages etikette-brud, kan moderator give en karantæne i en periode, hvor du ikke kan skrive i forum.

Anmeld anstødeligt indhold
Finder du indlæg, der ikke opfylder forums regler, kan du "Rapportér til moderator" nederst til højre
« Senest Redigeret: 16. Juni 2013 kl:11:32 af Hans »